top of page

vols ser un 4c?

Suma't al projecte i sent-lo de prop       

4cordes
LA TEVA ESCOLA VOL FER i SER DEL 4CORDES?

La vostra escola vol apostar per treballar l'escolta, la sincronicitat, l'espera, la creativitat, el treball en equip, la cohesió, la imaginació? I vol que tot això estigui organitzat amb una metodologia respectuosa i que posa èmfasi en l'educació emocional? I si, a més converteix el desig d'aprendre plegats fent quelcom bell i es comparteix amb les famílies i l'entorn? Ha arribat l'hora de convertir-te en una escola 4cordes! Des de Musicop t'acompanyarem.

4cordes
BUSQUES FORMACIÓ I ASSESSORAMENT?

Musicop té en catàleg formacions que giren al voltant de l'educació musical des d'una mirada afí a les pedagogies obertes. Consulta la nostra base de dades i posa't en contacte amb nosaltres per tal que la nostra experiència pugui ajudar-te a desenvolupar la teva idea i la teva pràctica docent.

 

A més a més, el 4cordes ha publicat recentment un manual que pot guiar-te en el procés d'apropar la pràctica instrumental en grup en contextos escolars i en la concepció d'una educació musical sensible.

4cordes
VOLS SER PART DE L'EQUIP?

Si et sents cridat o cridada a treballar en grup, a difuminar els límits de l'art, a repensar-te com a educoartista és hora que ens coneguem. Segueix-nos a les xarxes socials de Musicop per conèixer les convocatòries obertes.

 

Facebook: https://www.facebook.com/musicopcat

Twitter: https://twitter.com/musicopcat

Instagram: https://www.instagram.com/musicopcat

4cordes
VOLS CONTRIBUIR A FER POSSIBLE EL PROJECTE?

Des de la teva empresa o entitat segur que podem trobar llaços de cooperació que retroalimenti la missió d'ambdues parts.

 

A títol individual també pots sumar-te a l'experiència com a voluntària o col·laboradora esporàdica. Ens dones un cop de mà?

 

 

bottom of page